Onderhoud daken en gevels

Veilig en mooi

Nadat onze vakmensen uw dak of gevel hebben gerenoveerd of gerestaureerd, wilt u dat het net zo mooi blijft als op de dag van oplevering. De levensduur van ons vakwerk is zeer lang, meestal wel 60 tot 80 jaar. Uiteraard hebben weersinvloeden, storm of vogelpoep hier wel invloed op.

Onderhoudscontract

Daarom is het belangrijk om te weten dat u ook voor het onderhoud kunt vertrouwen op de expertise van Jobse BV. Wij zorgen er dan voor dat alles periodiek wordt nagekeken en schoongemaakt. Wij kunnen u een onderhoudscontract op maat van uw pand aanbieden. Onze offerte is gebaseerd op een gedegen onderhoudsplan, vaak aan de hand van een Monumentenwachtrapport. 
 

Inspecties en reparaties

Daarnaast kunnen wij u een meerjarencontract aanbieden voor het onderhoud en de schoonmaak van goten, waarbij we uiteraard ook het dak inspecteren en kleine reparaties uitvoeren. Bij het onderhoud hoort ook het aanbrengen van onze eigen bronzen ladder- of klimhaken, die voldoen aan de laatste ARBO-eisen. Zo weet u zeker dat het werk goed én veilig kan gebeuren.