Wij laten ons werk graag voor ons spreken

Onze cases

Onze vakmensen zijn in heel Nederland actief in de restauratie van monumentale panden en de nieuwbouw van de monumenten van de toekomst. Op deze pagina ziet u enkele van onze aansprekende projecten.

Onze referenties

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten (1994-2004)? Bekijk hier onze referentielijst. 

 • Grote Kerk Breda

  Grote Kerk Breda

  De Grote Kerk in Breda is een indrukwekkend monument met 750 jaar geschiedenis. De eerste vermelding van een stenen kerk komt uit 1269. De kerk die nu zichtbaar is is voornamelijk gebouwd tussen 1410 (koor) en 1520. Er hebben altijd leien op de daken gelegen. Aan Jobse de eer om de leibedekking te vervangen zodat deze weer jaren mee kan. Ook het nodige lood- en zinkwerk wordt door ons vervangen, zoals diverse aansluitingen, (kil)goten, loden mutsen en zinken pironnen.

 • Sint-Urbanuskerk Bovenkerk

  Amstelveen

  Sint-Urbanuskerk Bovenkerk

  Door een grote brand in 2018 zijn de daken van de kerk verwoest. De kerk, ontworpen door de beroemde architect Pierre Cuypers, wordt weer opgebouwd. Jobse bekleedt alle daken met leisteen en voert het lood- en zinkwerk uit. 

 • Slot Zeist

  Zeist

  Slot Zeist

  In Slot Zeist hebben we de platte daken voorzien van mooie, loden roevenbekleding.

  Dit lood is speciaal voor ons gegoten door onze partner Uzimet, de enige bladloodproducent van de Benelux. Het lood, dat 40 kg/m2 weegt, geeft slot Zeist een prachtige uitstraling.