Dakbekleding en gevelbekleding bij nieuwbouw

De monumenten van de toekomst

Onze experts hebben niet alleen ervaring in het restaureren en onderhouden van monumentale panden. Ook bij de nieuwbouw van de monumenten van de toekomst zijn onze vakmensen steeds vaker betrokken. Architecten gebruiken immers steeds vaker koper, zink en leisteen in hun ontwerp van woningen en bedrijfsgebouwen. 

Dak- en gevelbekleding

Onze vakmensen hebben alle expertise in huis voor het aanbrengen van diverse dak- en gevelbekledingen, waarbij we uiteraard alleen met de allerbeste materialen werken. We kunnen zinken en koperen bekledingen op diverse manieren uitvoeren, zoals felsbanen, roevenbanen of losagnes in diverse vormen.

 • Hotel en strandpaviljoen Huis ter Duin

  Noordwijk

  Hotel en strandpaviljoen Huis ter Duin

  In opdracht van de eigenaar hebben wij dit luxe complex voorzien van een koperen bekleding.

 • Bibliotheek

  Middelburg

  Bibliotheek

  In Middelburg, de historische stad waarin Jobse BV gevestigd is, hebben we in samenwerking met architect Rothuizen & Hooft de bibliotheek voorzien van zinken felsbekleding.

 • Leisteen dak

  Schijf

  Leisteen dak

 • Kantoorgebouw

  Kantoorgebouw

 • Kozijn

  Bergen op Zoom

  Kozijn

 • Bungalow met zinken dak

  Bungalow met zinken dak

Mogelijkheden

Materialen

 • Zink

  Zink

  Zink is een bouwmateriaal met een lange levensduur, dat in Nederland sinds het begin van de 19de eeuw vaak wordt toegepast aan gebouwen. Zink heeft een zeer lange levensduur, maar wanneer het verkeerd wordt toegepast of verwerkt kan het zink aan de boven- of onderzijde door vocht of agressieve stoffen worden aangetast. Voor al onze zinktoepassingen, zoals goten, hemelwaterafvoeren, felsbekledingen van daken en gevels, roevendaken en losagnes maken wij gebruik van onder andere NedZink en Rheinzink.

 • Leisteen

  Leisteen

  Leisteen is een 100% natuurlijk product, dat wij van onze leveranciers rechtstreeks uit de groeves krijgen in de gewenste maat en dikte. Leisteen passen we voornamelijk toe als dakbedekking op kerktorens, kastelen en monumentale gebouwen.