Nieuws
Hans Jobse

Hans Jobse

Ik draag 99 jaar vakmanschap over

Jobse Leidekkers- en Restauratiebedrijf B.V. is in 1922 opgericht door A. Jobse Sr., de grootvader van Hans Jobse. Hans is sinds 1998 directeur van het bedrijf dat nu aan de vooravond van zijn 100-jarig bestaan staat.

Na de oorlog specialiseerde Jobse zich in het herstellen en nieuw aanbrengen van ge-compliceerde lood-, zink- en koperbekledingen en alle soorten leibedekkingen op kerken, kastelen en andere historische panden. Sindsdien is Jobse een begrip geworden in de bouwwereld. 

Er kan worden teruggekeken op een rijke historie en hoe mooi zou het zijn om de kennis en kunde van Jobse B.V. ook de komende 100 jaar te borgen? Het voortzetten van het traditionele ambacht, dat is wat we willen.

Na vele mooie jaren, op de meest prachtige locaties, met zowel restauratie, renovatie als nieuwbouwprojecten zal Hans Jobse de leihamer overdragen. 

Hans, bedankt voor de mooie jaren!

Olle de Graaff  Op naar de volgende 100 jaar

Tot vorig jaar was Olle directielid bij Burgy bouwbedrijf uit Leiden, waar hij van 1998 tot 2020 gewerkt heeft. In deze periode heeft hij zich de wereld van restauratie en renovatie eigen gemaakt. Olle heeft Jobse Leidekkers- en Restauratie-bedrijf B.V. in die tijd leren kennen als bedrijf met een goed arbeidsethos en bovenal oog voor vakmanschap. 

“Jobse heeft mij altijd geïntrigeerd, de mogelijkheid om met Jobse aan de slag te gaan is een fantastische kans.” 
Olle vindt trouwe zakenrelaties, samenwerkingen en een juiste opleiding en scholing belangrijke uitgangspunten, waarbij het leveren van kwaliteit bovenaan staat. 

Op 9 februari 2021 heeft de overdracht aan Olle plaatsgevonden. Daarmee zal Olle als de nieuwe directeur het aanspraakpunt worden van Jobse B.V. Een overdracht in deze tijden van COVID-19 is een andere overdracht en kennismaking dan het zou moeten zijn. Hoewel deze feestelijke aangelegenheid nu een meer bescheiden vorm moet krijgen kijken we evengoed uit naar de toekomst.